Nyhetsbrev November

INFOBREV NOVEMBER

TACK

Vill börja med ett Stort TACK till alla som var med ute i regnet och såg till att våra gårdar blev lite finare. Även ett Tack för den stora uppslutningen på vår extra stämma. Skönt att som  styrelse känna ert stöd.

Gårdarna

Det kommer att påbörjas ett arbete med att ansa våra träd och buskar. Så under en period kommer det att finnas en trädgårdsmästare på våra gårdar.

Cyklar

Ställ gärna in din cykel i förrådet under vintern så att det går att skotta snö.

Grovsoprum

Nu har vi provat att ha öppet under begränsade tider med bemanning. Det har fungerat bra. Stor skillnad i mängd sopor. Vi kommer att fortsätta fram till årsskiftet sen utvärderar vi och ser hur vi gör i fortsättningen.                         

Kvällsöppet

Vi kommer att ha öppet hus i föreningen lokal på Holbergsgatan 20 en kväll i månaden. Dit kan man komma och träffa representanter från styrelsen och få svar på frågor och funderingar.  Torsdagar 19.00-20.00

19 nov
17 dec

Infomöte

I januari kommer vi ha ett nytt informationsmöte om den nya 3 fas dragningen. Då kommer vi få möta entreprenören. Arbetet kommer att påbörjas i mitten av januari. Under byggtiden så kommer det finnas elektriker i husen. Dom kommer ha legitimation synlig så vi vet vilka dom är.

Om någon är intresserad av att hjälpa till att få fram ett bra erbjudande när det gäller inköp av nya spisar så hör av dig.  Vi tror att det går att få ett bra grupperbjudande

Portarna

Det är viktigt att vi ser till att porten stängs efter oss. Vi har upptäckt att dom ibland ställs upp. Det är viktigt för att hålla både kyla och ovälkomna gäster borta.

Kompost

Vill påminna om att det finns möjlighet att kompostera. Nycklar samt påsar finns i vår lokal och kan hämtas i samband med våra öppettider.

Hälsningar Styrelsen