Informationsbrev februari

Vi kommer att fortsätta att skicka ut ett informationsbrev med jämna mellanrum då styrelsen vill informera om vad som händer i vår förening. Hemsidan uppdateras med det senaste och vi sätter upp lappar i portarna eller lägger information i brevlådan om det är något speciellt.

Valberedningen

Valberedningen består av Anki Lind och Cynthia Fredes. De kontaktas på e-mail cynthia.brf3@hotmail.com. Det går också att lägga ett brev i brevlådan till vår lokal. Märk kuvertet med ”Valberedningen”. Hör av er till dem om ni har förslag om medlemmar till styrelsen.

Bredband

Förutom Comhem så har vi även fiber i våra hus. Det är stadsnätet som vi är uppkopplade till. Information om detta finns på hemsidan.

Gasspis/ Elspis

Det går än så länge inte att byta ut gasspis mot elspis. Vårt elnät klarar inte det.  Vi väntar på att Fortum ska lämna besked och eventuellt en offert för att dra nya ledningar ute i gatan fram till våra fastigheter innan vi kan påbörja 3-fas-projektet.

Källsortering

Det finns påsar för källsortering att hämta i lokalen på Holbergsgatan 20. Hör av er om ni vill ha påsar så vi kan bestämma en tid då de kan hämtas.

Informationsmöte 

Vi vill påminn om informationsmötet den 17 feb 18.00 på biograf Kaskad. Då kommer vi informera om vår ekonomi.  Hjärtligt välkomna!

Styrelsen 

Styrelsen når du på vår mail brfsmalanningen3@gmail.com. Det går också att lämna meddelande på vår telefon 076 916 03 23. Svararen lyssnas av 2 gånger per vecka.

Du kan också möta oss i lokalen där vi har öppet 1 gång i månaden. Då kan du komma ner med frågor och synpunkter. Vi finns där klockan 19.00-20.00 den 5:e feb, 5:e mars, 9:e april och 7:e maj.

Med vänlig hälsning

Styrelsen